Alicia haalt 7 miljoen euro groeikapitaal op

0

Alicia Insurance, specialist in het ontwikkelen en embedded aanbieden van verzekeringen voor zelfstandigen, heeft 7 miljoen euro groeikapitaal opgehaald in een investeringsronde. De funding is afkomstig van meerdere strategisch gekozen partners, waaronder Volta Ventures, Randstad Innovation Fund en Achmea Innovation Fund. Het kapitaal ondersteunt de missie van Alicia om onderverzekering van freelancers tegen te gaan en moet de Europese expansie

Alicia maakt een snelle groei door en sloot de afgelopen maanden 20 nieuwe partners aan op haar technologieplatform. De samenwerking met Roamler markeert de introductie van een collectieve, Europese plug & play verzekeringsoplossing voor werkplatformen en sluit aan bij het verwezenlijken van de internationale ambities van Alicia: de verzekeringsoplossing is naast Nederland ook beschikbaar in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Alicia passeert voor het einde van dit jaar de 100.000 verzekerde freelancers.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.