Aldo Tognini CFRO Blauwtrust Groep

0

Aldo Tognini is benoemd tot Chief Financial and Risk Officer (CFRO) van de Blauwtrust Groep (BTG), de holdingmaatschappij van onder meer De Hypotheker, Quion en Hypotrust.

Tognini werkt al meer dan tien jaar bij BTG, onder andere in managementfuncties op de terreinen riskmanagement, audit, compliance, finance en business control. Hij vormt nu tevens, samen met CEO Arjan Bons, de directie van het bedrijf.

Bons: “De uitbreiding van de directie is ingegeven door onze. De groep die zowel in marktaandeel als in activiteiten wil uitbreiden, ziet bovendien een toenemende dynamiek, diversiteit en complexiteit optreden in de markt van financiële dienstverlening. De hypotheeksector is aan veel verandering onderhevig. Dit stelt ons in staat om te groeien. Het is gezien de complexiteit van de markt en onze maatschappelijke positie belangrijk dat wij onze groeiambitie en die van onze klanten, op een gedegen manier realiseren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.