AI Engine accepteert zakelijke risico’s

0

Insurance Data en Onesurance hebben een modulair opgebouwde AI Engine gelanceerd, specifiek ontworpen voor verzekeraars, volmacht en intermediairs. De tool levert onder meer geavanceerde churn predictions of nauwkeurige AI-acceptatie voor zakelijke risico’s.

Achter de schermen is er meer dan 12 maanden intensief aan de AI Engine gebouwd door de data-experts van Onesurance en Insurance Data. Beide ondernemingen kondigen nu ook een strategische samenwerking aan, waarmee ze naar eigen zeggen gezamenlijk het gebruik van data in de verzekeringsmarkt ingrijpend willen verbeteren. “De urgentie om data en AI in te zetten op belangrijke thema’s zoals actief klantbeheer, efficiënte werkprocessen, schaalbare groei en compliance wordt aangejaagd door consolidatie met steeds groter wordende portefeuille enerzijds en toenemende schaarste van gekwalificeerd personeel anderzijds”, aldus partijen in een gezamenlijk bericht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.