AH Finance wint hypotheekprijs Independer

0

AH Finance uit Diemen heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ van Nederland gewonnen. Het hypotheekkantoor kwam als beste uit de bus van de in totaal 25 regionale winnaars die Independer jaarlijks bekend maakt.

Om deel te kunnen nemen aan de hypotheekprijs moesten advieskantoren minimaal dertien beoordelingen hebben ontvangen: acht reviews en vijf kwaliteitschecks. Via www.independer.nl en www.checkuwhypotheekadviseur.nl kunnen consumenten hun adviseur beoordelen en het adviesproces checken. In totaal hebben consumenten bijna 83.000 beoordelingen op de site achtergelaten.

De winnaars van de hypotheekprijs zijn kantoren die in de regio hoog scoren in het zoekresultaat. Kantoren worden daarin gerangschikt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Deze is gebaseerd op het klantcijfer, de prijs en het aantal beoordelingen. De hypotheekprijs heeft betrekking op beoordelingen in de periode 1 maart 2015 – 1 maart 2016.

Independer heeft voor de tweede keer een aparte prijs uitgereikt aan de zogenoemde ‘thuisadviseur’. Daaronder vallen alle kantoren die niet regiogebonden zijn en geen te bezoeken kantoor hebben. Adviseurs die via de webcam adviseren vallen ook onder deze categorie. Dit jaar heeft Nationale HypotheekPas deze prijs in ontvangst mogen nemen.

Alle winnaars krijgen een speciale vermelding op de website van Independer en ontvangen een winnaarskit.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.