AH Finance blijft scoren met Independer Hypotheekprijs

0

AH Finance uit Diemen heeft voor de vijfde keer de Independer Hypotheekprijs ‘Beste kantoor’ van Nederland gewonnen. Ook regionaal kwam AH Finance als beste uit de bus. Tien van de 25 regiowinnaars hadden deze prijs nog niet eerder gewonnen.

Met de uitreiking van de jaarlijkse hypotheekprijs wil Independer bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van het hypotheekadvies. De winnaars krijgen een speciale vermelding op de website van Independer en ontvangen een winnaarspakket. De hypotheekmodule van Independer wordt bezocht door 880.000 bezoekers die zich oriënteren op een hypotheek. Zij zien in de module de winnaar in hun regio bovenaan staan.

Om in aanmerking te komen voor de Hypotheekprijs moeten advieskantoren minimaal dertien beoordelingen hebben ontvangen: acht reviews en vijf kwaliteitschecks in de periode 1 maart 2016 – 1 maart 2017.

Aan de beste thuisadviseur reikt Independer een aparte prijs uit. Want dat zijn organisaties die niet regiogebonden zijn en waarbij de consument geen kantoor kan bezoeken. Adviseurs die via de webcam adviseren vallen ook onder deze categorie.

Dit jaar wordt de prijs voor de derde keer uitgereikt. Woonhuis Financieren heeft dit jaar gewonnen.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.