AFM vraagt tips voor dienstverleningsdocument

0

Alle financieel dienstverleners en aanbieders gaan vanaf 1 juli 2013 werken met een nieuw, standaard dienstverleningsdocument. De AFM ontwikkelt dit standaard document en vraagt de markt nu om input.

In het document staat informatie over de aard en reikwijdte, kosten en de belangen die van invloed kunnen zijn op de dienstverlening. De toezichthouder wil in het bijzonder van de markt weten of het voorstel in zijn geheel voldoende mogelijkheden biedt om de belangrijkste kenmerken van een propositie voor het voetlicht te brengen (zowel kosten als de dienstverlening die daar tegenover staat). En op welke manier dat beter zou kunnen (waar zou meer ruimte voor moeten zijn, hoe kan dat vorm worden gegeven?).

Verder verneemt de AFM graag opmerkingen en suggesties van de markt bij de afzonderlijke onderdelen van dit voorstel ten aanzien van de structuur, de verschillende elementen en de vormgeving van het document. Op een later moment zal de AFM ook de vastlegging in regels in de Nadere regeling gedragstoezicht financiële ondernemingen Wft (Nrgfo) aan de markt voorleggen.

Reageren kan tot 1 februari 2013 via dienstverleningsdocument@afm.nl

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.