Aflosdekking BNP Paribas Cardif ook bij lopende hypotheek

0

De vernieuwde Hypotheek Aflos Verzekering van BNP Paribas Cardif is nu ook aan te vragen bij een lopende hypotheek. Hiermee kunnen adviseurs de verzekering ook op een later, rustiger moment, aanbieden aan hun klanten.

De Hypotheek Aflos Verzekering lost in één keer een groot deel van de hypotheek af als de klant arbeidsongeschikt raakt. Dit verlaagt de hypotheek, waardoor de maandelijkse hypotheeklasten dalen op het moment dat de klant dit goed kan gebruiken. Het af te lossen bedrag bij arbeidsongeschiktheid kan de klant zelf in overleg met de adviseur kiezen. Een bedrag kan gekozen worden tot maximaal 60% van de hypotheekschuld met een minimum van 25.000 euro en een maximum van 150.000 euro.

“Met deze wijzigingen is de verzekering nu beschikbaar voor de meerderheid van de huiseigenaren in Nederland” zegt Marieke van Zuien, CCO BNP Paribas Cardif België en Nederland. “Dat brengt ons een stap dichterbij ons doel om verzekeren toegankelijker te maken.”

Meer adviesmogelijkheden

Door de aanpassing past de verzekering volgens BNP Paribas Cardif nu ook goed in nazorgtrajecten. Wie de verzekering uiterlijk drie maanden na de passeerdatum van de hypotheek aanvraagt, ontvangt 15% korting op de premie voor de arbeidsongeschiktheidsdekking. Ook kan de klant bij een nieuwe hypotheek kiezen voor een aanvullende dekking voor werkloosheid.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.