Aegon neemt eyeOpen over

0

Verzekeraar Aegon neemt de website voor hypotheekadvies eyeOpen over. Het bedrijf zal verdergaan als een zelfstandige dochter van Aegons intermediairbedrijf Unirobe Meeùs Groep (UMG). UMG gaat op haar beurt werken aan de verdere ontwikkeling van eyeOpen als technologisch innovatieve adviessite.

EyeOpen werd in 2010 opgericht als website die informatie biedt over financiële producten. Sinds begin dit jaar is het ook mogelijk om online hypotheekadvies in te winnen. Na de overname gaat eyeOpen zich ook richten op zakelijke klanten.  ,,Voor UMG biedt de acquisitie van eyeOpen de kans om met behulp van nieuwe technologie op een moderne manier met haar klanten te communiceren over financiële diensten zoals hypotheken en verzekeringen”, aldus een woordvoerder van UMG.

Oprichters Diederick van Thiel en Rosali Waleson blijven de komende maanden de overname begeleiden en gaan zich daarna bezighouden met de internationale ontwikkeling van technologie die consumenten helpt hun financiële beslissingen eenvoudig en voordelig te nemen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.