Aegon, MUNT en Obvion genomineerd voor Gouden Lotus Award

0

In de categorie Hypotheekverstrekker zijn Aegon, MUNT Hypotheken en Obvion door hun businesspartners – middels het multimediale platform InFinance en de Hypotheek Business Club – genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

De Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en de Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Er zijn zes Award-categorieën: Hypotheekverstrekker, Franchiseketen, Kredietverlener, Serviceprovider, Woonverzekeraar en Innovatie.

De genomineerden

MUNT Hypotheken heeft bij veel respondenten duidelijk een streepje voor als het gaat om snelheid en duidelijkheid. Aegon wordt onder andere gekozen vanwege het directe contact met de beoordelaar en het nakomen van de afspraken. “Als het een reguliere aanvraag is gaat alles door Skydoo en goede medewerkers relatief snel bij Aegon”, aldus een positieve respondent. Obvion wordt onder andere omschreven als ‘een heldere dienstverlener met een duidelijk doel voor de toekomst.’ Volgens diverse respondenten communiceert Obvion ‘via korte duidelijke lijnen en wordt de centrale rol van adviseur gecombineerd met vernieuwingen in bemiddelingsproces.

Uitreiking tijdens HypoVak

De uitreiking van de awards voor best presterende intermediaire businesspartners en het meest innovatieve product of dienstverlening (aan intermediair en consument) op het gebied van wonen, vindt plaats op dinsdag 31 mei tijdens het plenaire middagprogramma van HypoVak in NBC Nieuwegein.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.