Adviseursplaza laat intermediairs kennis uitwisselen

0

Delta Lloyd introduceert Adviseursplaza, een online platform voor adviseurs over actuele ontwikkelingen in de financiële advieswereld,  zoals de overgang van provisie naar fee. Het platform bevat onder andere wetgeving, interviews met kopstukken uit de branche, cases van adviseurs en informatie over overgangsregelingen. Ook kunnen adviseurs via de website hun reactie geven op artikelen en sparren met andere professionals. 

Harry van der Zwan, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd:  “Wij willen adviseurs op actuele thema’s graag ondersteunen en ze op een moderne manier bij elkaar brengen. Een belangrijke pijler van Adviseursplaza vormt het delen van ervaringen van adviseurs. Het moet vooral een platform zijn waarop adviseurs ideeën uitwisselen en toetsen.”

Het eerste onderwerp, dat de website behandelt, is de overgang van provisie naar fee. Verschillende adviseurs geven antwoord op vragen als: Wat was voor jou de grootste uitdaging bij de overgang van provisie naar fee en hoe heb je die uitdaging aangepakt? Daarnaast is er veel informatie beschikbaar over de nieuwe wetgeving. In de rubriek interviews met adviseurs en kopstukken uit de branche vertelt Barry Bronkers van Van ’t Riet Assurantie Advies over de succesvolle introductie van een abonnementensysteem wat zijn kantoor voorbereidt op provisievrij adviseren. Harry van der Zwan van Delta Lloyd geeft uitleg over zijn visie op de ontwikkelingen in de financiële advieswereld.

Adviseursplaza onderscheidt zich van andere websites doordat het adviseurs kennis, ervaringen, do’s en don’ts  en tools biedt rond specifieke actuele ontwikkelingen in de financiële advieswereld. Van der Zwan:  “Andere websites richten zich op bijvoorbeeld of wetgeving of op tools. Wij ondersteunen de adviseur door met dit platform het hele scala te bieden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.