Adviseurs poseren op kalender voor Emma Kinderziekenhuis

0

Munt Hypotheken heeft het eerste exemplaar van een heel speciale kalender aangeboden aan Professor dr. Hans van Goudoever, hoofd kindergeneeskunde van het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam UMC. De kalender, vol met uitdagend poserende hypotheekadviseurs, is inmiddels ook voor iedereen beschikbaar. Alle opbrengsten van de actie gaan naar Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.

Wat begon als een 1 aprilgrap is nu werkelijkheid geworden. Op de eerste dag van april kondigde Munt Hypotheken aan een pikante kalender met hypotheekadviseurs te lanceren. De volledige opbrengst zou worden overgemaakt aan het goede doel. “Op onze grap is destijds zo veel positieve respons gekomen”, zegt directeur Ellen Hensbergen. “We hebben uit alle windstreken van het land aanmeldingen van adviseurs ontvangen die bereidwillig waren om te poseren. Mensen vroegen ons ook of ze de kalender al ergens konden bestellen. We hebben natuurlijk direct besloten om hem vervolgens ook daadwerkelijk te gaan maken.”

Doneren

Hensbergen: “De kalender is voor iedereen gratis te bestellen en de hoop is dat hypotheekadviseurs dat massaal gaan doen. Het zou fantastisch zijn wanneer er daarnaast volop van de gelegenheid gebruik wordt gemaakt om te doneren voor het Emma Kinderziekenhuis. Die mogelijkheid krijgen mensen als ze de kalender bestellen. In het bestelproces kunnen mensen zelf, na het scannen van een QR code, een bedrag naar eigen keuze doneren. Wij hebben zelf al toegezegd in ieder geval 5000 euro te doneren.”

Nieuwe couveuse-afdeling

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis zet zich in voor nog betere zorg in het Emma Kinderziekenhuis. “Dit soort acties zijn daar ontzettend belangrijk voor”, zegt Nicole Meijer van de stichting. “Met de opbrengst van deze ludieke actie maken we waardevolle initiatieven in het Emma Kinderziekenhuis mogelijk. Op dit moment zetten we de laatste belangrijke stap in de realisatie van een nieuwe couveuse-afdeling. Deze IC Neonatologie wordt het toonaangevende expertisecentrum waar de allerkleinsten de allerbeste zorg krijgen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.