Adviseurs laten Lloyds Bank groeien

1

Het aantal hypotheekaanvragen dat onafhankelijke adviseurs bij Lloyds Bank indienen is vooral in het laatste jaar fors toegenomen. Als gevolg hiervan heeft de hypotheekverstrekker een nieuwe vleugel betrokken in haar pand in Amsterdam.

Lloyds Banking Group is de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië en is sinds 1966 in Nederland actief. Op het gebied van hypothecair krediet aan consumenten is de Nederlandse tak de afgelopen jaren hard gegroeid. Een succes dat Lloyds Bank toeschrijft aan de samenwerking met onafhankelijke adviseurs, en de inzet van het personeel.

Tandje erbij

“In 2016 waren er weken bij dat we een marktaandeel van bijna 10% hadden”, schetst Tom Starink Hoofd Marketing & Sales, van Lloyds Bank toegenomen werkzaamheden. In Nederland is ons streven om aanvragen voor hypotheken binnen twee werkdagen te verwerken vanaf het moment dat we alle relevante gegevens hebben. In het afgelopen jaar is dat gelukt, in veel gevallen zelfs binnen een dag. Maar alleen dankzij onze mensen die bereid waren vele avonden over te werken. Ook op zaterdagen zijn hier teams aan het werk.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.