Adviseurs ervaren gezondheidsmanagement

0

Nedasco heeft vier inkomenadviseurs verrast met een consult gezondheidsmanagement ter waarde van bijna 500 euro. Ze wonnen de cheques als onderdeel van een actie om het onlangs geïntroduceerde Full Service Inkomenpakket en de bijbehorende vergelijkingstool te promoten.

Nedasco biedt – al dan niet in combinatie met het Full Service Inkomenpakket – ondersteuning en dienstverlening op het gebied van inkomen om verzuim te voorkomen en prestaties van werknemers en bedrijf te verbeteren. De Consultant Gezondheidsmanagement onderzoekt bijvoorbeeld samen met de werkgever naar welke aspecten op het gebied van gezondheidsmanagement & duurzame inzetbaarheid de aandacht vooral moet uitgaan. Dat kan bijvoorbeeld zijn: levensfasebewust personeelsbeleid, stimuleren van een gezonde levensstijl, ontwikkeling en mobiliteit van het personeel, bevlogenheid of de verzuimcultuur.

Volgens Marco Pos, manager Inkomen bij Nedasco, zijn minder ziekteverzuim, gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid belangrijke thema’s in iedere organisatie. “De gemiddelde verzuimkosten bedragen al snel zo’n 150 á 200 euro per dag en de WGA-kosten liggen gemiddeld tussen de 100.000 en 150.000 euro.”

Ervaring delen

Kees Tuijp, directeur bij Molenaar& Zwarthoed Adviseur en een van de vier winnaars, ziet al meteen het voordeel van het gewonnen consult. Hij zal de opgedane ervaring met de mogelijkheden van gezondheidsmanagement gebruiken in het contact met zijn klanten. De andere drie winnaars zijn Univé Regio+ in Heerhugowaard, Van de Zandschulp Assurantiën in Bennekom en PAM Assurantie Bemiddeling in Zwijndrecht.

Foto: v.l.n.r. Marc Leemberg, Manager Sales & Marketing Nedasco, Kees Tuijp, Directeur Molenaar & Zwarthoed, Arjen Houtman, Consultant Zorg & Inkomen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.