Advieskeuze.nl toont branche- en keurmerkregisters

0

Aan de kantoor- en medewerkersprofielen op Advieskeuze.nl kunnen nu ook de registraties bij een branche- en/of beroepsorganisatie worden getoond en toegevoegd aan de zoekresultaten. Ook kan het advieskantoor het tarief voor deze specifieke dienstverlening apart tonen in zijn kantoorprofiel.

Voor ieder zoekresultaat heeft Advieskeuze.nl een aantal spelregels voor bedrijven opgesteld om getoond te mogen worden aan consumenten en ondernemers die via het reviewplatform een dienstverlener zoeken. Deze voorwaarden en richtlijnen zijn gebaseerd op de branche- en beroepsregisters waar het bedrijf en de medewerkers bij zijn aangesloten.

Selecteren op deskundigheid

De ruim 6.400 advieskantoren met een actief extranet account kunnen vanaf nu zelf hun zoekresultaten beheren op Advieskeuze.nl, door hun registers in te voeren op het platform. Na controle van de ingevoerde gegevens door Advieskeuze.nl worden de branche- en keurmerkregisters getoond op het kantoorprofiel. Zijn medewerkers van het kantoor aangesloten bij een beroeps- of specialistenregister, dan wordt dit na controle door Advieskeuze.nl vermeld op de profielpagina van de medewerker.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze.nl: “We willen het groeiend aantal bezoekers op ons platform verantwoord helpen bij de keuze van een adviseur. De registraties van bedrijven en medewerkers bij branche- en beroepsorganisaties koppelen we daarom aan de zoekresultaten. Hierdoor maken we ook de kwaliteit van het bedrijf en medewerkers beter zichtbaar.”

16.500 dienstverleners

Advieskeuze.nl is een platform waarop consumenten en ondernemers zich kunnen oriënteren alvorens in zee te gaan met een dienstverlener. Door koppelingen met branche- en beroepsregisters wordt op Advieskeuze.nl informatie van 16.500 dienstverleners in Nederland getoond. Advieskantoren kunnen gratis gebruik maken van een extranet account om hun profiel te beheren en reviews te verzamelen. Ruim 6.400 dienstverleners maken inmiddels gebruik van zo’n extranet account om relevante data over hun bedrijf en medewerkers te tonen. Er zijn op het platform in totaal al meer dan 150.000 goedgekeurde klantreviews over dienstverleners verzameld.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.