Advieskeuze neemt deel aan Stichting Actief Klantbeheer

0

Advieskeuze heeft zich als deelnemer aangesloten bij de Stichting Actief Klantbeheer. De bijdrage die Advieskeuze gaat leveren is het inzichtelijk maken welke financieel adviseurs daadwerkelijk en naar tevredenheid volgens consumenten actief aan klantbeheer doen.

Om dit te kunnen monitoren wordt de reviewmethodiek van Advieskeuze geoptimaliseerd in samenwerking met het bestuur en de werkgroep Onderzoek van de Stichting Actief Klantbeheer. Dit geldt tevens voor de wijze waarop de data met betrekking tot Actief Klantbeheer inzichtelijk wordt gemaakt voor advieskantoren in het extranet van Advieskeuze.

Nieuwe reviewmethodiek

Advieskeuze verwacht eind 2024 de nieuwe reviewmethodiek te kunnen lanceren. De bij de Stichting Actief Klantbeheer aangesloten aanbieders kunnen vanaf dat moment hun bestaande klanten de mogelijkheid bieden om een Advieskeuze-review te geven aan hun financieel adviseur. Ook voor de aangesloten software partijen en service providers faciliteert Advieskeuze de mogelijkheid om reviews aan bestaande klanten uit te vragen op initiatief van de financieel adviseur.

Consumenten

Christian Bouter (foto), medeoprichter van Advieskeuze: “Advieskeuze ontwikkelt momenteel een nieuwe website die meer invulling gaat geven aan de consumentenpropositie. Er zal zodoende inzicht worden verkregen in het actief klantbeheer van financieel advieskantoren door de consument meer aan het stuur te gaan zetten en ook aan het woord te laten.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.