Advieskansen in de zakelijke markt

0

Waar liggen de advieskansen in de zakelijke markt en hoe kun je hier succesvol mee om te gaan? Op 23 maart belicht Harrie-Jan van Nunen, directeur De Financiele Makelaar, diverse oplossingen waarmee de adviseur zijn ondernemende klant onder één dak over alles kan adviseren.

Het is een van de sessies die u online kunt volgen tijdens de HypoVak Kennis Update op dinsdag 23 maart. Harrie-Jan van Nunen (foto): “Mede door corona hebben ondernemers meer dan ooit de behoefte aan een adviseur die hen helpt bij al zijn financiële vraagstukken. Voor privé-woonhuisfinanciering, maar ook voor verschillende bedrijfsfinancieringen of coronahulp. De ondernemer en zijn onderneming zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.”

Een andere Kennis Update die dag gaat over fiscaliteiten in de eigenwoningregeling. In deze door Centraal Beheer aangeboden kennissessie worden door Rob Timmermans een aantal fiscale regelingen uitgelegd, die in de adviespraktijk regelmatig verkeerd worden geïnterpreteerd en toegepast.

Nieuwe generatie adviessoftware

Wat gaat de verkiezingsuitslag betekenen voor de woningmarkt? Met hoogleraar en woningmarktexpert Peter Boelhouwer blikken we op 23 maart vooruit naar hoe een mogelijk nieuw kabinet in de komende vier jaar de vastgelopen en oververhitte woningmarkt weer op gang denkt te gaan brengen.

Tot slot laat Rob Timmermans tijdens de masterclass ‘Aan de slag met de nieuwe generatie adviessoftware’ zien hoe adviseurs na een goed en zorgvuldig doorlopen advies in het nieuwe adviessoftwarepakket DocDigi, binnen twee minuten een compleet adviesrapport kunnen samenstellen.

Aanmelden HypoVak Kennis Update

Op dinsdag 23 maart vindt de HypoVak Kennis Update volledig online plaats. De online masterclasses bieden u vakinhoudelijke informatie gegeven door inspirerende sprekers, aan wie u direct online al uw vragen kunt stellen. Zo bent u in één dag vanuit huis weer volledig up-to-date!

Aanmelden werkt simpel! Bestel uw gratis ticket, dan ontvangt u op de dag van het online event van ons de juiste links naar de gekozen online masterclasses van uw persoonlijke programma. Tickets zijn vanaf nu hier gratis online te bestellen.

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.