Advies op afstand tijdelijk gratis

0

Omdat de actualiteit vraagt om meer communicatie op afstand, stelt Adfiz in samenwerking met ANVA het communicatieplatform Safebay twee maanden lang vrijblijvend en gratis beschikbaar aan adviseurs die niet over deze faciliteiten beschikken.

Gebruikers van Safebay kunnen via de applicatie op hun mobiele telefoon of computer veilig met elkaar communiceren. Naast chatten en het uitwisselen van grote bestanden, zijn er ook verschillende mogelijkheden om op afstand te adviseren. Denk hierbij aan videoconsulting en het delen van beeldschermen.

Werkzaamheden voortzetten

Registreren en Safebay downloaden kan hier. Voor consumenten is het gebruik van Safebay altijd gratis. “De impact van het COVID-19 virus op de dienstverlening in Nederland is enorm. Nu een steeds groter gedeelte van de Nederlanders zoveel mogelijk thuisblijft, wordt het steeds lastiger om de normale werkzaamheden voort te zetten. Zeker in de financiële branche, waar persoonlijk contact met klanten een belangrijk onderdeel is van het adviesproces”, aldus Adfiz en ANVA in een gezamenlijke verklaring.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.