Advies op afstand dankzij Surfly

0

Faster Forward introduceert een nieuwe versie van Faster Forward Elements, het CRM- en BPM-platform voor de financiële sector. Het bedrijf integreerde hierin de co-browsing technologie van Surfly. Financieel dienstverleners kunnen daardoor hun scherm delen met hun klanten, terwijl ze via de webcam contact hebben.

André van Nieuwenhuijzen, algemeen directeur van Faster Forward: “Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan een integrale oplossing voor hun klantbediening. Voor zichzelf willen ze de grootst mogelijke efficiency, voor hun klanten de meest comfortabele ‘customer journey’. Deze nieuwe versie zet daarin weer een grote stap vooruit: financieel adviseur en klant kunnen nu op afstand samen een online proces doorlopen, waarbij ze samen naar hetzelfde scherm kijken en de een ziet wat de ander doet.” In een volgende versie wil Van Nieuwenhuijzen bovendien “video’s en chats opslaan in de klantdossiers en communicatie via what’s app faciliteren”.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.