ADPI binnen Yellowtail verder als Hypact Advisor

0

Yellowtail Conclusion heeft het hypotheek SaaS-platform ADPI overgenomen van oprichter Maarten Tellegen en investeerder Beekers Capital. “Onze droom om het adviesplatform van de toekomst te ontwikkelen komt hiermee wel zeer dichtbij”, aldus Managing Director Matthijs Mons.

Met de aanvulling van het ADPI SaaS-platform voor hypotheek oriëntatie, advies, bemiddeling en beheer, heeft Yellowtail Conclusion nu naar eigen zeggen alle componenten in huis voor een digitaal en efficiënt hypotheekproces. Van het eerste klantcontact tot en met actief beheer. Matthijs Mons (foto): “Met ADPI beschikken we nu samen met onze reeds bestaande componenten over verreweg het meest moderne, innovatieve en veilige SaaS platform in de markt van financieel advies.”

Oprichter Maarten Tellegen en zijn team blijven betrokken en Tellegen zal de onderneming in de toekomst blijven aansturen.

Alles-in-een-pakket

ADPI is een alles-in-een-pakket dat de adviseur via één licentie online via de Cloud toegang geeft tot tools en functionaliteiten als CRM, Advies, Beheer, Communicatie (inclusief op afstand), Data-ontsluiting, Vergelijken, Factureren, Mijn-omgevingen voor de klant, Bemiddelen en diverse Alerts. Het pakket is compleet of modulair af te nemen. ADPI brengt alle processen samen in één systeem in de Cloud en zorgt dat hypotheekadvies, bemiddeling en beheer vele malen sneller kan.

ADPI zal worden geïntegreerd in Yellowtail Conclusion en als Hypact Advisor verder gaan. Daarmee wordt ADPI onderdeel van de volledige Hypact Suite met onder meer Hypact Online Advies, Hypact Hub en Hypact HypotheekAssist. Hiermee is Yellowtail in staat om alle partijen in de hypotheekketen te bedienen: van zelfstandig adviseur, via serviceprovider naar geldverstrekker.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.