Adfiz-voorzitter Wim Heeres stopt

0

Wim Heeres stopt na de Algemene Ledenvergadering op 6 november als voorzitter van Adfiz. Heeres zat sinds de oprichting van Adfiz in het bestuur van de brancheorganisatie, waarvan de laatste 4,5 jaar als voorzitter. Eerder droeg de pensionado al zijn advieskantoor over aan zijn zonen.

De taken van Wim Heeres (67) zullen worden waargenomen door vice-voorzitter Roger van der Linden. Volgens Enno Wiertsema, directeur Adfiz heeft het verenigingsgevoel van Heeres, zijn kennis over de branche, zijn ervaring als ondernemer en zijn enorme netwerk Adfiz gebracht waar het nu staat: een solide vereniging met een groeiend marktaandeel. “Ik ken maar weinig mensen met zo’n staat van dienst die zo jong van geest zijn gebleven.”

Een hechte, groeiende vereniging

Wim Heeres kijkt terug op een ‘bijzonder mooie tijd’ bij Adfiz: “Mijn missie was om van Adfiz een trotse vereniging te maken met trotse leden. Leden die het als professional vanzelfsprekend vinden om lid te zijn van een organisatie die voor hun belangen opkomt en die hun lidmaatschap ook uitdragen. Als ik nu kijk naar Adfiz, zie ik een hechte, groeiende vereniging die veel doet voor haar leden en ook veel van haar leden terugkrijgt. Een vereniging ook, die zijn meerwaarde heeft laten zien in impactvolle dossiers.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.