Adfiz positief over asr-campagne

0

Adfiz voorzitter Enno Wiertsema merkt op dat aanbieders weer lonken naar het intermediaire distributiekanaal. Maar hij laat zich niet zomaar verleiden. “Een verzekeraar die zegt hoe belangrijk ze de samenwerking met adviseurs vindt; het wordt vaak gepredikt, maar in de praktijk komt het er nog maar zelden van.”

Toch ziet Wiertsema de eerste tekenen van een nieuwe lente in de lopende campagne van asr. In zijn maandelijkse column schrijft hij hierover: “Hierin verbinden ze de ultieme consequentie aan hun boodschap om vol in te zetten op de samenwerking met de onafhankelijk financieel adviseur. Ze zeggen het namelijk niet alleen tegen ons, maar tegen de klant zelf!”

Geen ‘nice to have’

Met de raad om als klant naar een adviseur te stappen, zet asr volgens Wiertsema het belang van de klant écht voorop. Hij hoopt dat meer verzekeraars dit voorbeeld zullen volgen en “echt gaan beseffen dat een sterk en onafhankelijk advieskanaal niet een ‘nice to have’, maar een must is.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.