Adfiz Nieuwjaarspeiling

0

Traditioneel trapt Adfiz het nieuwe jaar af met de Nieuwjaarspeiling onder de aangesloten leden. Met de gegeven input brengt de brancheorganisatie jaarlijks de bedrijfseconomische ontwikkelingen en de strategische uitdagingen waar de sector voor staat in kaart.

De uitkomsten van de traditionele Nieuwjaarspeiling zijn ook een vaste bron voor Advies in Cijfers. Die uitgave geeft jaarlijks inzicht in de omvang, het belang en de impact van onafhankelijk advies in Nederland. Het brengt bewegingen in beeld op het gebied van klantbehoeftes, klantpercepties, ondernemerschap, strategische focus en samenwerkingen in de keten. De leden van Adfiz hadden volgens Advies in Cijfers 2022-2023 (pdf) een gezamenlijk marktaandeel van 85% in de zakelijke markt en 55% in de particuliere markt.

Adfiz roept de leden op de Nieuwjaarspeiling op het Adfiz extranet (waar alleen Adfiz-leden toegang tot hebben) in te vullen. Adfiz: “Want hoe meer leden meedoen hoe waardevoller de resultaten die je eind januari ontvangt. Met minder dan 5 minuten van je tijd help je betrouwbare marktcijfers mogelijk maken. Na afronding van het onderzoek krijg je een tabellenboek en infographic waarmee je de ontwikkeling binnen jouw kantoor kunt vergelijken met die van andere Adfiz-leden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.