Adfiz: ‘Maak gebruik van de Toekomstcheck’

0

Veel ondernemers stonden in de afgelopen anderhalf jaar vooral in de overlevingsstand, meldt Adfiz op haar website. Ze konden geen normale omzetten draaien, maar moesten wel rekeningen betalen en teerden daardoor vaak fors in op hun vermogen.

Adfiz: “Nu de economie weer flink in de lift zit, is het belangrijk om ook weer vooruit te kijken. De Toekomstscheck, een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland, kan daarbij helpen. Deze tool biedt ondernemers namelijk inzicht in hun liquiditeitspositie voor de komende twaalf maanden.”

Financiële liquiditeit

“Heb jij klanten waarvan je denkt dat ze er baat bij hebben inzicht te krijgen in hun financiële situatie bij verschillende scenario’s? Of ben je daar voor je eigen bedrijf benieuwd naar? Doe dan de Toekomstcheck. In circa 15-20 minuten biedt de tool op een makkelijke, efficiënte manier snel inzicht in de financiële liquiditeit van een bedrijf, nu en in de komende twaalf maanden, gebaseerd op de eigen bedrijfsgegevens”, adviseert Adfiz.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.