Adfiz komt met Najaarsevent

0

Adfiz organiseert de dag na Prinsjesdag het Adfiz Najaarsevent. Een nieuwe bijeenkomst waar financieel adviseurs kennis kunnen ophalen en delen op het gebied van zowel zakelijk als particulier advies en ondernemerschap.

Het evenement vindt plaats op woensdag 20 september bij InnStyle in Maarssen. Adfiz vervangt met deze nieuwe kennisdag het Particulier Platform dat normaliter in april werd gehouden en het Zakelijke Platform dat eerder ook al in september werd georganiseerd. “Door nu alle specialismes bijeen te brengen krijgt het ontmoeten en kennisdelen een extra dimensie. Bovendien kunnen adviseurs die in beide segmenten actief zijn nu in één dag kennis ophalen bij hun branchevereniging”, aldus Adfiz.

Prinsjesdag

Het Adfiz Najaarsevent bestaat uit drie delen: de ochtend is voor de particuliere markt, met twee rondes van drie expertsessies over hypotheken, actief klantbeheer en actieve transparantie. De middag is voor de zakelijke markt, met twee rondes expertsessies over cyber, financieel fitte werknemers en de nieuwe Wet toekomst pensioenen. Tussen de dagdelen is een algemeen plenair programma met de Prinsjesdag update van Lindenhaeghe en een keynote van Marieke Blom, hoofdeconoom van ING. Blom geeft haar visie op de plannen van het kabinet, wat de economie het komende jaar gaat doen en hoe de financiële adviessector daarop kan inspelen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.