Adfiz kennisportaal Verduurzaming Zakelijk

0

Begin dit jaar introduceerde Adfiz het kennisportaal Verduurzaming particuliere markt. Aan dat kennisportaal is nu ook informatie voor de zakelijke markt toegevoegd. Het nieuwe onderdeel biedt de adviseur vooralsnog alleen informatie over de verzekerbaarheid van zonnepanelen op bedrijfsdaken.

Het kennisportaal Verduurzaming zakelijke markt is een dossier in ontwikkeling, zegt Adfiz in een toelichting. “Zodra er meer verduurzamingsonderwerpen spelen waarbij adviseurs een rol spelen als het gaat om de risico’s en (on)verzekerbaarheid van verduurzamingsmaatregelen zullen we dit dossier uitbreiden.”

De tips en handvatten voor de verzekerbaarheid van zonnepanelen op daken zijn gebaseerd op de expertsessie van Jurjen Burghgraef tijdens de online Adfiz Platformbijeenkomst.

Kennisdossier Particulier

Het kennisdossier Verduurzamen particuliere woningmarkt bevat allerlei handige links, tools en overzichten. Het kennisdossier is opgebouwd rond drie hoofdonderwerpen:

  • Basiskennis Verduurzamen
  • Financiering van verduurzamingsmaatregelen
  • Netwerk van verduurzamingsadviseurs

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.