Adfiz Jong Management in gesprek over cyberrisico’s

0

Op donderdag 17 oktober organiseert Adfiz Jong Management een bijeenkomst waar de aangesloten managers en toekomstige managers tot 40 jaar het met elkaar gaan hebben over cyberrisico’s.

Er wordt deze middag in de omgeving van Apeldoorn gesproken over algemene vraagstellingen zoals ‘hoe minimaliseer je de kans dat je zelf getroffen wordt door een cyberaanval?’, ‘hoe zorg je ervoor dat de schade – mocht je toch gehackt worden – beperkt blijft?’ en ‘welke stappen moet je zetten na een cyberaanval?’ Maar ook het adviseren van zowel particulieren, bedrijven als organisaties over hoe om te gaan met cyberrisico’s, staat op de bespreekagenda.

Adfiz Jong Management

Jong Management is het onderdeel binnen de Adfiz-vereniging voor jonge managers en toekomstige managers tot 40 jaar. Een aantal keer per jaar komen de leden bijeen om kennis over ondernemerschap en management op te doen en te sparren met gelijkgestemden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.