Adfiz Coronaloket opengesteld

0

Ruim twee weken al publiceert Adfiz op haar extranet corona-onderwerpen, gerelateerd aan vraagstukken die bij adviseurs en hun klanten kunnen leven. Het Coronaloket beslaat inmiddels een veelheid aan onderwerpen die de brancheorganisatie nu openstelt voor iedereen in de branche.

De informatie bestaat onder andere uit vragen over verzekeringen. Hiervoor heeft Adfiz met het Verbond van Verzekeraars afgesproken om vragen over verzekeringen te verzamelen en samen met hun taskgroep corona te behandelen en beantwoorden. Ook is er corona-informatie per individuele verzekeraar beschikbaar.

Het Adfiz Coronaloket biedt tevens een overzicht van sites die actuele informatie bieden over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Informatiepunt ondernemers

Voor ondernemers die als gevolg van de corona-uitbraak in (financiële) problemen komen, worden door de overheid tal van steunmaatregelen opgetuigd. Adfiz heeft de belangrijkste informatieloketten en regelingen overzichtelijk bijeengebracht.

Maar ook is hier informatie te vinden over bijvoorbeeld het belang van een bedrijfscontinuïteitsplan en de rechten en plichten van werkgevers en medewerkers. Speciale aandacht is er voor veilig thuiswerken en andere cybergerelateerde onderwerpen zoals cyberrisico’s.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.