Adfiz: ‘a.s.r. beste partner onafhankelijk adviseur’

0

Op het onderdeel ‘Beste Partner’ van het Adfiz Prestatie Onderzoek is a.s.r. met afstand uitgeroepen tot winnaar in alle drie de onderzochte categorieën. Daarmee wint a.s.r. opnieuw de bokaal voor zowel efficiency, verzekerbaarheid als voor maatwerk.

Sinds enkele jaren is het Adfiz Prestatie Onderzoek uitgebreid met Beste Partner-prijzen voor die verzekeraars die het hoogste scoren op specifieke thema’s die volgens de brancheorganisatie cruciaal zijn voor een goede gezamenlijke klantbediening. Als apart onderdeel van het onderzoek hebben adviseurs hiervoor in totaal 1456 rankings toegekend in 2020.

De uitslagen per Beste Partner categorie zijn:

Efficiency

  1. a.s.r.
  2. Nh1816
  3. Nationale Nederlanden

Verzekerbaarheid

  1. a.s.r.
  2. Nationale Nederlanden
  3. De Goudse

Maatwerk

  1. a.s.r.
  2. Nationale Nederlanden
  3. De Goudse

Adfiz Nieuwjaarsboodschap

De bekendmaking van de winnaars gebeurt voorafgaand aan de Adfiz Nieuwjaarsboodschap die op donderdag 14 januari online wordt uitgezonden. Naast het uitspreken van de traditionele nieuwjaarsboodschap door Adfiz voorzitter Roger van der Linden, zijn er bemoedigende woorden van de Dichter des Vaderlands en een moment om met alle kijkende branchegenoten samen te toosten op het nieuwe jaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.