Acura en Bugs Business lanceren vergelijker voor woonhuis en inboedel

0

Acura Assuradeuren en softwarebedrijf Bugs Business hebben een vergelijker voor woonhuis- en inboedelverzekeringen gelanceerd.

Ronnie Krösschell, operationeel manager bij Acura Assuradeuren, is enthousiast over de ontwikkelde oplossing: “Als serviceprovider willen we onze aangesloten adviseurs ondersteunen, aan de inkoopkant en in het optimaliseren van werkprocessen. Een vergelijker is natuurlijk niet nieuw in de markt. De combinatie van dit hulpmiddel met onze persoonlijke service maakt dat we onze adviseurs goed kunnen helpen. Het grootste verschil maken we dan ook iedere dag met onze mensen, korte lijnen en snelle service. In de afgelopen periode is de vergelijker uitgerold. Met de eerste gebruikerservaringen zullen we het proces verder optimaliseren. Ook zullen we op termijn meer producten toevoegen in dit systeem.”

In een half jaar ontwikkeld

Volgens Dennis van Tooren, Sr. Consultant bij Bugs Business: “Afgelopen periode is er intensief samengewerkt met Acura. Een dedicated team, met teamleden vanuit Bugs en Acura, heeft in amper een half jaar deze vergelijkers ontwikkeld op basis van een uitgebreide klantbehoefte analyse, geïntegreerd in Imago Office en geïmplementeerd bij Acura. We staan te trappelen om de vergelijker uit te breiden en neer te zetten voor andere producten.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.