Acture Groep neemt arbodiensten VerzuimWeg en keesz over

0

Acture Groep heeft de arbodiensten VerzuimWeg en keesz overgenomen. Volgens CEO Maudie Derks (foto) verstevig het bedrijf met deze overnames zijn positie in het werkveld van private uitvoering van de sociale zekerheid.

Acture Groep ziet de overname van beide arbodiensten als een waardevolle toevoeging. Derks: “Door onderdeel te worden van Acture Groep wordt de expertise en het marktaanbod van beiden arbodiensten vergroot. Nadat eerder Care Group is overgenomen hebben we nu in korte tijd drie arbodiensten toegevoegd aan ons portfolio. De nieuwe bedrijfsonderdelen zullen onder de eigen naam blijven opereren.”

Landelijke dekking

Derks: “De acquisitie van VerzuimWeg en keesz past in onze ambitie om in de brede dienstverlening rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid een leidende rol in te nemen. De cultuur en de marktpositie van VerzuimWeg en keesz in Noord-Nederland zien wij als een welkome aanvulling op onze landelijke dekking.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.