Acture adviseert mkb via Ascot Advies

0

Acture, een private uitvoerder van de Ziektewet, heeft een aparte adviesorganisatie opgericht, Ascot Advies. Deze zal zich met name richten op advies aan het middenbedrijf in Nederland (tot 150 medewerkers).

Maudie Derks, algemeen directeur van Acture: “We bemerken dat veel kleinere organisaties behoefte hebben aan advies en dat deze voor hen niet voorhanden was. Vandaar dat wij het initiatief hebben genomen tot het oprichten van een eigen adviestak. Want de sociale zekerheid in Nederland is volop in beweging. Wijzigende wetgeving, BeZaVa, WGA flex in combinatie met WGA vast, individualisering van premies, hybride stelsel van publieke en private verzekeringsmogelijkheden, kortom een landschap met vele gezichten en invalshoeken waar we ondernemers nu proberen wat meer richting in te geven.”

Ascot Advies start met vijf adviseurs vanuit Leiderdorp en richt zich specifiek op het adviseren rondom Ziektewet en WGA aan het middenbedrijf.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.