Actuaris van het Jaar 2013

0

De verkiezing voor de Actuaris van het Jaar 2013 is van start gegaan. Vanaf nu tot 1 juli kan het publiek via ActuarieelPodium.nl een actuaris voordragen, die een substantiële bijdrage heeft geleverd aan het actuariële werkveld. Belangrijke criteria daarbij zijn herkenbaarheid en maatschappelijke relevantie.

In de zomermaanden (juli en augustus) zal de jury, waaronder oud-bestuursvoorzitter van SNS Reaal Ronald Latenstein en Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt, uitgebreid research doen en gesprekken voeren met de voorgedragen kandidaten. Daarna wordt beslist wie wordt genomineerd en op 1 oktober staat de uitreiking van de prijs op het programma tijdens de jaarlijkse Actuarisdag.

Vorig jaar ging dr. Jan Tamerus AAG er met de titel vandoor. De jury prees hem om zijn visie, durf en vasthoudendheid. In 2001 promoveerde Tamerus op Defined Ambition en was hij een van de sturende krachten achter het nieuwe pensioencontract.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.