Actief beheer, hoe doe je dat?

0

Trainer en coach René Kuiper verzorgt tijdens de HypoVak Kennis Update op 10 december de informatiesessie ‘Nazorg met een Glimlach, Actief beheer hoe doe ik dat?’. Hij belicht daarin onder andere hoe je slim kunt inspelen op gebeurtenis in het leven van de klant nu en straks.

Bestaande klanten zijn het grootste bezit van een financieel adviesbedrijf en ze verdienen de grootst mogelijke aandacht. Net als jij doorloopt elke relatie zijn eigen levensweg met daarin continu weer nieuwe gebeurtenissen die het leven een wending geven. Soms een prachtige wending, zoals bij het kopen van een huis, een nieuwe baan of de geboorte van een kind.  Maar wat als een relatie zijn baan verliest of overlijdt en een gezin achterlaat?

Gebeurtenissen, positief of negatief, klein of groot, verwacht of onverwacht; Het zijn stuk voor stuk dé momenten waar jij je meerwaarde kan laten zien! Ga in gesprek en zorg dat je relaties zijn voorbereid op datgene wat komen gaat of speel in op de gebeurtenis die hun leven al heeft veranderd.

HypoVak Kennis Update

Hypotheekcongres HypoVak neemt met de Kennis Update op 10 december een extra stap om aan de toenemende informatiebehoefte van de professionele hypotheekadviseur te kunnen voldoen. De informatiesessie ‘Nazorg met een Glimlach, Actief beheer hoe doe ik dat?’ met René Kuiper wordt door de Nationale Hypotheekbond aangeboden aan de deelnemers van het hypotheekcongres HypoVak Kennis Update (HVKU) in het Van der Valk Hotel in Almere.

Volgende week dinsdag 10 december is het dus zover: HypoVak Kennis Update. Negen masterclasses vol inspirerende sprekers brengen u in één dagdeel helemaal up-to-date! Meer info en aanmelden.

Programma

Bij het vaststellen van het HVKU-programma is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd. Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.