ACM akkoord met overname SUCSEZ

0

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft vandaag groen licht gegeven voor de overname van de SUCSEZ Groep door Bolt BidCo, een investeringsfonds van zakenbank Rothschild. Het meerderheidsbelang wordt ondergebracht bij Five Arrows Principal Investments, dat al een meerderheidsbelang heeft in de Voogd & Voogd Groep.

Na onderzoek ziet de ACM geen reden om aan te nemen dat de voorgenomen concentratie de daadwerkelijke mededinging op de Nederlandse markt of een deel daarvan op significante wijze zou kunnen belemmeren. De SUCSEZ Groep biedt een breed dienstenaanbod onder een aantal merken, waaronder Heilbron (intermediair), Mandaat (volmacht), De Verzuimeconoom (re-integratie en arbodienstverlening) en UPIVA (dienstverlening).

Eerder liet SUCSEZ Groep weten dat CEO Marco Gregoor en CCO Frank Germans ook na de overname een materieel belang in de onderneming behouden. Ook het huidige managementteam, waaronder Niels Mulling (CFO) en Bas van Twillert (COO), blijft bestaan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.