ACL Verzekeringen lanceert cyberverzekering

0

ACL Verzekeringen, onderdeel van de Nyenborgh Group, lanceert vandaag een cyberverzekering. Volgens het bedrijf kent de polis weinig uitsluitingen, geen eigen risico bij herstel, geen sublimieten en heeft zeer concurrerende tarieven.

Tussenpersonen kunnen online door slechts vijf tot zeven vragen te beantwoorden inzicht krijgen in de premieomvang. Directeur van ACL Verzekeringen, Mayke Oosterbroek: “De premie begint al bij 200 euro per jaar. Wij durven een polis met zo’n lage premie aan te bieden, omdat onze polis doorspekt is van ervaringscijfers. De oorsprong van de polis – die is opgezet met de capaciteit en de kwaliteit van Lloyd’s – ligt namelijk in Engeland, waar al veel ervaring is opgedaan met cyber en cyberincidenten.”

Intermediair

“De cyberverzekering – die via het intermediair wordt aangeboden – kan via de website van ACL worden afgesloten. Daarnaast staan onze underwriters altijd klaar om telefonisch vragen te beantwoorden of even te sparren, want we denken graag mee over oplossingen. De cyberpolis is overigens heel compleet. Los van social engineering en het verlies van onversleutelde draagbare media is eigenlijk weinig uitgesloten”, aldus Oosterbroek

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.