Achmea neemt Tiptrack over van AWVN

0

Achmea en de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN) hebben overeenstemming bereikt over de overname van Tiptrack door de verzekeraar. Tiptrack is een digitaal platform dat werkenden kunnen gebruiken om te leren en ontwikkelen. Werkgevers kunnen de diensten op het platform aanbieden aan hun medewerkers.

Lidwien Suur, lid Raad van Bestuur van Achmea: “Met de overname versterkt Achmea haar positie op de markt van duurzame inzetbaarheid, een belangrijk thema in onze visie ‘Duurzaam Samen Leven’. Tiptrack is een aanvulling op de bestaande Achmea-platformen Lekker Bezig (Centraal Beheer) en Gezond Ondernemen (Zilveren Kruis).

Tiptrack

AWVN ontwikkelde Tiptrack vanaf 2016 als een interactieve online tool voor werkenden én werkgevers. De tool is gebouwd op de vijf pijlers van duurzame inzetbaarheid: werk, ontwikkeling, gezondheid, geldzaken en werk-privébalans. Het faciliteert werkenden om zelf de regie te voeren over hun eigen duurzame inzetbaarheid en daarmee hun eigen loopbaan. Momenteel maken ruim 90.000 werknemers gebruik van Tiptrack, dat wordt aangeboden via 50 werkgevers.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.