Achmea Bank verbreedt strategie met retailbeleggen

0

Achmea Bank heeft het voornemen om in 2022 beleggingsdiensten aan particulieren te gaan verlenen. Als onderdeel hiervan brengt zusterbedrijf Achmea Investment Management de beleggingsrekeningen voor particulieren onder bij Achmea Bank. Achmea Investment Management blijft de beheerder van de beleggingsfondsen en het merk blijft Centraal Beheer.

Achmea Bank zegt hiermee zijn strategie en productaanbod te verbreden, dat nu nog bestaat uit spaarproducten en hypotheken. De toevoeging van beleggingsdiensten maakt het mogelijk klanten eenvoudig te laten switchen tussen sparen en beleggen en de kosten voor de klant laag te houden. Ook ontstaan er mogelijkheden om nieuwe producten en proposities in de markt te zetten.

Strategie

“Retailbeleggen is een belangrijk onderdeel in de strategie van Achmea Groep. Als financieel dienstverlener voor nu, straks en later willen we op dit gebied de komende jaren sterk groeien met het merk Centraal Beheer. Deze ambitie past bij de huidige marktontwikkelingen en de behoefte van klanten aan alternatieven voor sparen”, aldus de verzekeraar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.