Achmea Bank investeert in Munt Hypotheken

0

Achmea Bank en vermogensbeheerder DMFCO gaan samenwerken op het gebied van hypotheken. Achmea Bank treedt toe tot het platform van DMFCO en streeft ernaar in de komende drie jaar in totaal 1,5 miljard te investeren in hypotheken die worden verstrekt onder het label Munt.

Pierre Huurman (foto), directievoorzitter Achmea Bank: “Wij zijn trots dat wij als eerste bank gaan deelnemen in het platform van DMFCO. Munt Hypotheken heeft zijn distributiekracht ruimschoots bewezen. De rol van financier sluit aan bij de strategie van Achmea Bank, die gericht is op groei en schaalvergroting. Wij kijken ernaar uit om de samenwerking met DMFCO tot een succes te maken.”

Korte rentevastperiodes

Rogier van der Hijden, algemeen directeur DMFCO: “De samenwerking met Achmea Bank sluit aan bij onze strategie om onze groep van investeerders te verbreden. We hebben het afgelopen jaar gezien dat consumenten ook behoefte hebben aan hypotheken met. De samenwerking met Achmea Bank stelt ons in staat om deze consumenten goed te helpen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.