Accelerate koppeling Nationale Hypotheek Bond

0

De softwaretoepassing voor hypotheekbemiddeling Accelerate heeft een koppeling gemaakt met Nationale Hypotheek Bond. Hierdoor kan na het passeren van de hypotheek het gehele dossier worden overgezet naar de volgende fase van een succesvolle klantrelatie, die van het actief beheer.

Accelerate is een modulair opgebouwd mid-office pakket van HD Connect dat gekoppeld kan worden aan bestaande adviessoftware. In haar meest uitgebreide toepassing kan Accelerate zelfstandig de door de klant aangeleverde documenten uitlezen en controleren, waarna op basis van de kredietregels van de gekozen geldverstrekker het hypotheekdossier automatisch wordt beoordeeld.

Analytische software

Door het complete hypotheekdossier – dat de laatste en actuele stand van zaken uit het bemiddelingsproces bevat – over te zetten naar Nationale Hypotheek Bond kan de gebruiker nu ook met een up to date dossier het actief beheer van de klant opstarten op basis van de analytische software van Nationale Hypotheek Bond .

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.