ABN Amro zet Energie Bespaarcheck breed in

0

Wat begon als een pilot is nu een standaard onderdeel geworden van het duurzame servicepakket van ABN Amro: de Energie Bespaarcheck voor huiseigenaren. Een persoonlijk stappenplan voor het energiezuinig maken van de eigen woning, online en binnen drie minuten geregeld.

Vorig jaar integreerde ABN Amro het duurzaamheidsadvies van HomeQgo in het adviestraject van de eigen hypotheekadviseurs. Nu is de Energie Bespaarcheck via de website van de geldverstrekker toegankelijk gemaakt voor zowel klanten als niet-klanten. Het stappenplan naar verduurzamen maakt voor de huiseigenaar online inzichtelijk welke duurzame maatregelen mogelijk zijn en welke daarvan de meeste besparing op energie en wooncomfort kunnen opleveren. Het overzicht wordt weergegeven op volgorde van mogelijke opbrengst en kosten. Ook de mogelijke subsidies worden meegenomen in het overzicht. De Energie Bespaarcheck komt tot stand met de berekeningen van de duurzaamheidsexperts van HomeQgo.

Technisch informatieplatform

Heeft de huiseigenaar specifieke vragen over de duurzame maatregelen, dan kan die daarmee terecht bij HomeQgo. De samenwerkingspartner van ABN Amro is tevens het informatieplatform voor alle technische zaken en werkt nauw samen met erkende installateurs die het verduurzamingsplan voor de huiseigenaar kunnen uitvoeren en begeleiden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.