ABN Amro wint eerste CMIS-Award

0

Voor CMIS Franchise is ABN Amro dé hypotheekaanbieder van het jaar 2019. Volgens de hypotheekadviesketen – met de labels De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur – blinkt de geldverstrekker uit in maatwerk en was de introductie van de overwaarde (senioren) hypotheek baanbrekend.

Het is de eerste keer dat CMIS Franchise de ‘Hypotheekaanbieder van het jaar award’ uitreikt. Op basis van de kwaliteit van de dienstverlening bij het afsluiten van een hypotheek, de mate van (product)innovatie en samenwerking kiest CMIS Franchise een winnaar. Volgens Mark de Rijke, Directeur Franchise van CMIS Group, was ABN Amro naast de introductie van de overwaardehypotheek voor senioren en de verduurzamingshypotheek, ook grensverleggend door aan ABN Amro verpande polissen bij passeren te verrekenen. Hiermee hebben zij volgens hem een belangrijk struikelblok voor doorstromers weggenomen.

Genomineerden

Andere genomineerden waren Aegon, Obvion en Vista Hypotheken. Aegon vanwege de samenwerking in het kader van Aflossingsblij, en de pilots rond het delen van leningdata in beheer en Ockto. Obvion eveneens vanwege de samenwerking rond Aflossingsblij en het delen van de actuele stand van de leningen, maar ook vanwege de pilot met de Arbeidsmarktscan. Vista Hypotheken, tot slot, speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van de opleiding Erkend adviseur duurzaam wonen voor adviseurs en makelaars.

Fotobijschrift (v.l.n.r.): Mark Groenendijk (Manager Intermediaire Distributie bij ABN AMRO), Mark de Rijke (Directeur De Hypotheekshop), Frank Nihof (Senior Relatiemanager bij ABN AMRO) en Martin Hagedoorn (Manager Product & business Expertise bij De Hypotheekshop).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.