ABN Amro toont ‘groene adviseur’ in eigen adviseurszoeker

0

Een groen blaadje voor de adviseur die woningverduurzaming actief meeneemt in zijn hypotheekadviezen. In samenwerking met Advieskeuze.nl biedt ABN Amro consumenten de mogelijkheid om een hypotheekadviseur op basis daarvan te selecteren in de online adviseurszoeker.

Advieskeuze.nl gaat op 6 juni live met het nieuwe thema (zoekresultaat) Duurzaam Wonen. Vanaf dat moment wordt bij ongeveer 1.600 financieel advieskantoren een groen blaadje getoond in het nieuwe zoekresultaat op Advieskeuze.nl. ABN Amro is de eerste partij die deze groene data implementeert in de eigen adviseurszoeker voor consumenten. Met deze groene stap pakken ABN Amro en Advieskeuze.nl gezamenlijk de verantwoordelijkheid op om de dienstverlening van financieel advieskantoren op het gebied van verduurzaming online zichtbaar te maken, vertellen Marcel Steenhuis, Manager Marketing & Communicatie Intermediaire Distributie Hypotheken bij ABN Amro, en Christian Bouter, mede-oprichter Advieskeuze.nl.

Lees hier het hele interview in de nieuwe e-InFinance

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.