AAV opnieuw beste verzekeraar volgens MT1000

0

ABN Amro Verzekeringen (AAV) is voor het derde jaar op rij de beste verzekeraar geworden. Het bedrijf, dat deel uitmaakt van Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen, behaalde de beste score van alle verzekeraars op de deelfacetten klantgerichtheid, product leiderschap en excellente dienstverlening.

Het Erasmus Center voor Business Innovation heeft in opdracht van MT1000 een groot onderzoek onder zakelijke beslissers gehouden. Sinds 2001 vindt dit onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners jaarlijks plaats. Nationale-Nederlanden is verheugd dat het bedrijf deze plek terugkerend weet vast te houden.

Meer dan uitkeren alleen

Sander Kernkamp, CEO van AAV: “We zijn meer dan een verzekeraar die uitkeert bij schade. Onze adviseurs schatten in wat de risico’s zijn voor ondernemers en bekijken samen wat zij zelf kunnen dragen en welke preventiemaatregelen zij kunnen nemen. Omdat wij eigen producten én producten van derden aanbieden, kunnen we elke ondernemer helpen. En mocht er onverhoopt schade ontstaan, dan gaan we allemaal voor één doel: de continuïteit van het bedrijf waarborgen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.