Aanpassingen Ondernemers-AOV Goudse

0

Binnen de Ondernemers-AOV van De Goudse is het maximaal te verzekeren bedrag verhoogd naar 200.000 euro en de maximale duur van de inloopdekking verlengd naar zes maanden. Ook zijn de acceptatiemogelijkheden verruimd en kan de adviseur binnenkort online muteren.

Ondernemers zijn voortaan ook verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid als gevolg van orgaandonatie, waarbij de verzekeraar de eigenrisicotermijn niet toepast. (Para)medici zijn nu ook verzekerd als zij hun beroep niet meer mogen uitoefenen vanwege besmetting met een virus of bacterie. Een verlaging van het verzekerde bedrag op eigen verzoek kan voortaan binnen drie jaar weer worden teruggezet naar het oude niveau, zonder nieuwe medische waarborgen.

Online muteren

Vanaf juni kan er ook gekozen worden voor de nieuwe eigenrisicotermijn van 180 dagen. Vanaf dat moment kan er in de Adviseursmodule ook online gemuteerd worden. De polisgegevens worden daarbij automatisch geladen.

Second opinion

Is een ondernemer het niet met De Goudse eens wordt over het percentage arbeidsongeschiktheid kan hij op kosten van De Goudse een nieuw (bindend) onderzoek laten doen. En iemand die van De Goudse uitkeringen ontvangt vanwege arbeidsongeschiktheid en weer aan de slag gaat in een ander beroep met een lager inkomen heeft recht op een aanvullende uitkering. Ook als hij in zijn nieuwe beroep volledig arbeidsgeschikt is.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.