a.s.r. introduceert ‘Doelgericht beleggen’

0

Met ‘Doelgericht beleggen’ biedt a.s.r. de particuliere belegger een nieuw beleggingsproduct. Deze online beleggingsdienstverlening voor het opbouwen van vermogen voor financiële doelen én voor later, kunnen mensen zelf online afsluiten.

Het vermogen van de deelnemers wordt belegd volgens het duurzame beleggingsbeleid van a.s.r. in een drietal vooraf samengestelde mixfondsen van a.s.r. vermogensbeheer. Deze mixfondsen bestaan uit verschillende combinaties van onder andere aandelen en obligaties, met een wisselend risicoprofiel.

Nieuwe campagne

Enkele voorbeelden van financiële doelen worden vanaf vandaag aangehaald in de nieuwe merkcampagne van a.s.r. Informatie en inspiratie over deze doelen maken onderdeel uit van het online platform ‘Ik denk vooruit’, waarmee a.s.r. in april 2021 is gestart. Op het platform is onder andere een eenvoudige tool te vinden om persoonlijk financieel inzicht te krijgen.

Hella de Weger, manager Merk & Positionering bij a.s.r.: “Met onze nieuwe campagne stimuleren we klanten om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat hun financiële mogelijkheden zijn. We kiezen daarbij bewust voor een positieve benadering, waarbij het niet altijd hoeft te gaan over verdrietige situaties als echtscheidingen of het overlijden van een partner, maar juist ook over de ‘leuke’ dingen, zoals een paar maanden kunnen reizen of je drieling tegelijkertijd laten studeren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.