500.000ste TAF polis

0

Deze week passeerde de verzekeringsportefeuille van TAF de magische grens van 500.000 actieve polissen. De mijlpaal-polis werd aangevraagd door THUIS in Hypotheken. TAF-directeur Nicole Hollander reisde af naar Best om het feestje samen met adviseur Alexander van den Heuvel (op afstand) te vieren.

TAF bestaat inmiddels 15 jaar. Groot geworden op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen, timmert de verzekeraar hard aan de weg om die prominente rol ook op de AOV-markt te bemachtigen.

In december 2015 vierde TAF de mijlpaal van 250.000 polissen. Nu vierenhalf jaar later is de omzet meer dan verdubbeld. Ondanks de groei naar een half miljoen polissen is TAF klein gebleven. Door vergaande digitalisering is het aantal medewerkers sinds de start nauwelijks gegroeid.

Zekerheid in coronatijd

De maand mei was voor TAF een recordmaand. Corona zorgt voor onzekerheid, waardoor meer mensen kiezen voor meer zekerheid. Dat merkt TAF aan de forse toename van het aantal AOV’s dat wordt aangevraagd. Toch heeft TAF de dienstverlening op peil kunnen houden, zegt Hollander. “Gelukkig hebben we een digitale organisatie: een verzekering kan bij ons volledig online worden aangevraagd en geaccepteerd. Ook waren onze medewerkers in staat om vanaf dag één volledig vanuit huis te werken. Hierdoor konden we onze aanvragen gewoon op dagbasis blijven verwerken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.