4 juni: symposium voor topadviseurs

0

Avéro Achmea houdt op dinsdag 4 juni a.s. een symposium voor topadviseurs en branchepartijen. Onderwerp: de waarde van advies. Doel: de adviesmarkt op een nog hoger niveau brengen.

Toonaangevende sprekers geven het publiek in het Achmea Congrescentrum in Zeist inzicht in toezicht, bescherming, positionering van advieskracht en de communicatie met de markt. Eén van de sprekers is Willem van Duin, bestuursvoorzitter van Achmea. Hij geeft tijdens het symposium  zijn visie op de ontwikkelingen in de intermediaire markt. AFM-bestuurder Theodor Kockeltoren neemt de toehoorders mee in zijn verhaal over de manier waarop de toezichthouder kijkt naar de bescherming van zakelijke klanten. Daarbij komen ook de principes aan bod die op deze markt gelden en waarop het toezicht zich focust. Onderzoeker/adviseur Fred de Jong presenteert de uitkomsten van het wetenschappelijk onderzoek naar de financiële waarde van advies, dat hij samen met Avéro Achmea uitvoerde. Tot slot vertelt Wouter de Vries jr., expert dienstenmarketing, hoe de adviseur zich kan positioneren en hoe deze zijn toegevoegde waarde zichtbaar kan maken in een sterk veranderende wereld. Astrid Joosten zorgt als dagvoorzitter voor een mooi geheel.

Luisteren en nieuwe inzichten opdoen, is niet het enige waartoe Avéro Achmea haar topadviseurs en branchepartijen de gelegenheid geeft. Zo is tijdens het symposium ook volop ruimte om met elkaar te praten over ontwikkelingen, toekomstverwachtingen en de waarde van advies in de praktijk.  Lees meer op www.achmea-evenementen.nl

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.