4 Insurance en DDi bundelen hun krachten

0

DDi en 4insurance bundelen hun krachten. DDi en 4insurance (waar AWI, Differ Solutions en Euro-Motive onderdeel van uitmaken) zijn IT-dienstverleners voor verzekeraars, volmachten/serviceproviders en het intermediair bedrijf. Het uitgangspunt is de expertise en cultuur van deze specialistische bedrijven te combineren tot een stevige schaalgrootte voor verdere groei en innovatieve R&D.

De sterk consoliderende markt van financiële dienstverleners brengt volgens beide partijen nieuwe vraagstukken met zich mee. “Dit vraagt niet alleen om veranderingen bij de financiële dienstverleners zelf, maar ook van haar klanten en leveranciers. DDi en 4insurance gaan mede om deze reden hun krachten bundelen. Beide bedrijven leveren complementaire dienstverlening aan een vergelijkbare groep relaties. Het samengaan biedt mogelijkheden tot het verder optimaliseren van processen, alsook het door investeren in bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe proposities. Het biedt met name de gelegenheid de verregaande digitale transformatie van hun klanten beter te kunnen ondersteunen als een volwaardig partner vanuit een steviger fundament.”

Dienstverlening

Thom Menssink, directeur DDi: “De huidige dienstverlening vindt ongewijzigd doorgang en zal daar waar mogelijk beter op elkaar gaan aansluiten. Het onderscheidende karakter van de softwareoplossingen zal onaangetast blijven, waarbij het onze ambitie is om wederzijdse klanten te laten profiteren van elkaars unieke functionaliteiten. Zo kent DDi met name sterke functionaliteit voor het automatiseren van werkprocessen en staat 4insurance vooral bekend om haar geïntegreerde productaanbod voor volmacht bedrijven. De huidige directieleden zullen gezamenlijk de nieuwe directie vormen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.