20 online vestigingen Huis & Hypotheek

0

Online webwinkels openen steeds vaker een fysieke shop. Huis & Hypotheek keert dit proces om door 13 virtuele vestigingen te openen in gebieden zonder fysieke Huis & Hypotheek-winkel. Hiervoor is een compleet nieuw online bedieningsconcept voor advies op afstand uitgedacht.

De Centrale Organisatie van Huis & Hypotheek kiest met dit bedieningsconcept voor een mix tussen traditioneel en online advies. De virtuele vestigingen worden volledig gerund door franchisenemers, maar dan zonder dat er sprake is van een daadwerkelijke winkel in het straatbeeld. Wil de klant toch geen advies via de webcam, dan komt de adviseur bij hem op bezoek. Het concept biedt volgens Joep Peerdeman, Formule Manager bij Huis & Hypotheek, bestaande franchisenemers (circa 50) de mogelijkheid om laagdrempelig een nieuwe vestiging te beginnen in een ander werkgebied en te experimenteren met advies op afstand, zonder dat dit ten koste gaat van hun huidige klantengroep.

Lokale werkgebieden online

De 13 nieuwe online vestigingen hebben als lokaal werkgebied Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Arnhem, Beverwijk – Heemskerk, Bunschoten, Den Helder, Ede, Eindhoven, Gorinchem, Leeuwarden, Waalwijk, Zaandam en Zeist. Inclusief deze 13 nieuwe online vestigingen telt Huis & Hypotheek nu in totaal 62 vestigingen. De verwachting is dat er dit jaar in totaal 20 nieuwe online vestigingen open gaan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.