Wesley van ’t Hof nieuwe voorzitter NVE

0

De Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE) heeft Wesley van ’t Hof tot nieuwe voorzitter benoemd, als opvolger van Natasja Kroon. De directeur van Hoffelijk was al bestuurslid en vicevoorzitter van de vereniging.

Van ’t Hof: “Ik voel me vereerd om me als voorzitter in te mogen zetten voor deze verbindende vereniging. De komende tijd zal ik me richten op het verder vergroten van die verbinding. Een vereniging vóór leden, maar vooral ook dóór leden. Gezamenlijk kijken naar kansen, risico’s en verdere samenwerking. Ik roep dan ook alle leden op ideeën die er zijn met ons te delen, alsmede te participeren in onze werkgroepen. Want alleen gezamenlijk en verenigd binnen de NVE zetten we het vak ‘examinering’ op de kaart met de professionaliteit en noodzaak waarmee het op de kaart hoort te staan.”

Kwaliteit bevorderen

De NVE heeft tot doel de kwaliteit van het examineren in Nederland te bevorderen. Zij doet dit onder meer door het bevorderen van kennis en inzicht in de aard, doelstellingen, techniek en praktijk van het examineren. Daarnaast wil de vereniging de bekwaamheid en deskundigheid van allen die betrokken zijn bij de praktijk van het examineren verhogen, de normen en gedragscodes voor het examineren ontwikkelen en platforms en andere vormen van overleg creëren voor allen die in de examenpraktijk werkzaam zijn.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.